Skip to main content

Boligadvokat Roskilde & Borup


Køb af fast ejendom er en af de største økonomiske dispositioner man kan foretage sig. Det er derfor yderst vigtigt at du vælger en boligadvokat som er på din side i handlen. Min opgave som boligadvokat er at sørge for, at du i videst muligt omgang bliver bekendt med hvad du faktisk køber. Det er nemlig ikke altid, at det forholder sig som beskrevet. Fejl, unøjagtigheder eller decideret udeblivelsen af væsentlige forhold i aftalegrundlaget kan have store økonomiske konsekvenser for dig som boligkøber.

Som boligadvokat gennemgår jeg handlens dokumenter og på baggrund heraf yder dig køberrådgivning, så du ved hvad du går ind til og får forhandlet en god handel i hus. Jeg sørger for al korrespondance med sælgers ejendomsmægler og er med dig indtil det sidste punktum sættes i handlen.

Det kan virke overvældende at kaste sig ud i en købsproces, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale og et godt råd. Kontakt mig enten via kontaktformularen til højre eller giv mig et kald på nendenstående telefonnummer. Jeg ser frem til at høre fra dig og håber jeg kan være behjælpelig.

+45 38 19 99 29