Skip to main content
dødsbobehandling dødsboadvokat

Dødsbobehandling Roskilde & København

Er et af dine familiemedlemmer afgået ved døden og har I brug for en advokat til at stå for dødsbobehandlingen? Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe jer med at komme sikkert og bekvemt i mål i en meget svær tid.

Der er meget man som arving skal tage stilling til, når et nær familiemedlem afgår ved døden, herunder hvordan boet skal behandles. Måden hvorpå behandlingen af boet skal ske på er mange og er afhængig af en lang række faktorer.

Det er ikke unormalt at man indledningsvist selv forsøger at påtage sig arbejdet med boet, idet det kan forekomme unødvendigt at få en tredjepart til pludselig at skulle behandle noget så intimt boet efter ens kære. Men det er af den selv samme årsag, at man ikke selv skal sidde alene med det. Én ting er risikoen for decideret fejl, noget andet er den enorme mængde tid og faren for konflikt, der kan opstå hvis én blandt flere arvinger tager stafetten med bobehandlingen.

Som dødsboadvokat er det min opgave at behandle boet i overensstemmelse med arveladers ønske og de gældende regler for området. Det gør at I kan koncentere jer om alle de mange andre arbejdsopgaver, der opstår i forbindelse med et dødsbo.

Dødsboadvokat ved privat skifte

Det kan virke overvældende at skulle forholde sig til praktik midt i sorg. Husk derfor, at du altid er velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale og et godt råd. Kontakt mig enten via kontaktformularen til højre eller giv mig et kald på nendenstående telefonnummer. Jeg ser frem til at høre fra dig og håber jeg kan være behjælpelig.

Bemærk at salæret for en dødsbobehandling afhænger meget af sagens specifikke karakter, aktivmasse mv. Du kan altid anmode om at få et prisoverslag forinden igangsættelse. Du/I skal være mere end velkommen til at tage kontakt såfremt I ønsker at høre mere om hvordan min rolle som dødsboadvokat vil være i jeres sag.